Puur Media

Site logo

Films

Puur Media is nog steeds op zoek naar talenten voor en achter de camera. Wil je in een veilige omgeving meer leren over film en media, stuur dan een mailtje naar academie@puur-media.nl.

Nieuwe filmproductie 2018

We zijn begonnen met de voorbereidingen van een speelfilm die in 2018 wordt opgenomen. Geïnteresseerden voor een aandeel in deze film kunnen zich info@puur-media.nl aanmelden voor een oriëntatiegesprek.

Prolix

Teaser:

De Film Prolix
De actuele film Prolix waarbij de dienstverlening van een telecom toegepast wordt bij een klantenservice van een media winkel of een bouwmarkt. Net zoals bij een telecom bedrijf moet je, bij het gebruik maken van de diensten aan de balie, per minuut worden afgerekend en ineens is het minder acceptabel.

Talenten voor de camera Nanouk Evers, Delise van Venrooij,Elise IJsselstijn, Martijn van den Burgt, Henk van Huit, Kadiatou N'diaye en Jelle Slotje

Nanouk Evers,Delise van Verooij,

Prolix filmblog

Prolix is te zien op PuurOnDemand.nl

Disposable

Promo:

De speelfilm Disposable neemt een kijkje achter de schermen van de talentenshow Star Signs en laat zien wat voor effect dit programma heeft op de kandidaten.
Het verhaal van Disposble is een mix van fictie en waar gebeurde verhalen.

 

Cast

Anne van Vondel,Marlies Teisman,Adam Hoek
Regie: Benny Vink

For a Friend

Trailer

Puur Media heeft in 2010-2011 de film For a Friend opgenomen. Deze internatonale productie is volledig in het Engels opgenomen.

Verhaal
Als Maddy na een zware dag uitrust op een bankje, wordt ze aangesproken door de vrolijke Daniël. In eerste instantie wil ze niets met hem te maken hebben, maar als ze hem daarna nog een paar keer tegenkomt, ze nieuwsgierig en begint ze hem voorzichtig te vertouwen. Maar is Daniel wel te vertrouwen en wat is de motivatie voor zijn vriendschap?

Cast
Samantha Kemna, Joy Philips, Alex Yukhymishen

Regie Benny Vink