Puur Media

Studenten van de Universiteit Victoria (Canada) bezoeken de "set" van Puur Media

twintig studenten en dr. Cameron Owens met Benny op het dak strand 

In mei 2017, startten twintig studenten en dr. Cameron Owens
Associate Teaching Professor van de Universiteit van Victoria (Canada) aan een reisstudie avontuur. Na een week in Victoria te verblijven, reizen ze van de Pacific Northwest naar het Atlantische Noordwesten, een maand lange route van Parijs naar Kopenhagen.
Onderweg zullen ze stadsplanners, ontwerpers, activisten, gemeenschapsleiders, academici ontmoeten, als ook anderen die zich bezighouden met de ontmoedigende sociale en ecologische crisissen die zich binnen steden plaatsvinden.

Deze  week hebben ze de 'set' van Pure Media bezocht, waar in de afgelopen vier jaar de Documentaire CityRoofTops is gefilmd. Benny Vink  (film maker) legde uit dat alle film en media moeten overgaan naar een duurzamere manier van werken en hij laat zien hoe duurzaam filmen met succes kan worden gedaan.Ook sprak hij over zijn documentaires:
CityRoofTops
GrowingHome 
AChef'sHeart
Benny Vink en Cameron Owens zullen in de toekomst contact blijven houden over de duurzame projecten van Puur Media

Lijkt totaal niet op een dak 
                Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

GrowingHome Film recordings during volunteer week.

Growing Home is about the path that Sandra & Santi have taken and continue to walk. It is about where they come from and where they are walking to.  

Two passionate gardeners according to the permaculture principles, offer a holiday destination where you can sit back, relax, enjoy the countryside and feel at home and love food which comes straight from their garden or one of the local farms aroud. 

More about Growing Home at http://growinghomethefilm.blogspot.nl/Hooking up a mic to Santie

Santie explanes his new aquaponics system to the voluteers


After two days film recording time for a break


 
                Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Op Scheppen - Sandra AlderdenSamenvatting
In Boeddhistisch klooster Plum Village waar Sandra en Santi non en monnik waren leerden ze over mindfulness en konden ze urenlang stil zitten in meditatie. Nu wonen ze op hun boerderij in het pittoreske Zuidwest Frankrijk en hebben ze hun pijen verruild voor een tuinbroek. Na het horen van zorgelijke verhalen over de wereldvoedselproductie gaan ze uitvinden of voedsel verbouwen ook anders kan en zo ontdekken ze permacultuur, een regenererende manier van tuinieren. En wat blijkt? Tuinieren en een mindful leven zijn prachtig te combineren. Je kleren worden er alleen wat viezer van.
Op Scheppen is doorspekt met humoristische verhalen over Sandra en Santi's ervaringen als beginnende boeren en hun experimenten met de permacultuur technieken. Je leert de basisprincipes van permacultuurtheorie afgewisseld met instructies voor permacultuurprojecten die je in je eigen tuin kunt uitproberen samen met recepten voor (h)eerlijke maaltijden. Een stukje mindfulness wordt aangereikt met informatie over de omstandigheden waarin ons voedsel wordt verbouwd en oefeningen om dieper te kijken. Het is een boek over de liefde voor de natuur en daar willen we graag een toost op uitbrengen: Op Scheppen!

Puur Media bij DIRECTORSNL AWARDS
Op maandag 13 maart  werden de DIRECTORSNL AWARDS uitgereikt 
tijdens een feestelijke avond in BoomChicago in Amsterdam. 
Genomineerde documentaire 
Ester Gould, Reijer Zwaan | Strike a Pose
Guido Hendrikx | Stranger in Paradise
Petra Lataster-Czisch, Peter Lataster | De kinderen van Juf Kiet (winaar)Petra Lataster-Czisch, Peter Lataster  nemen prijs in ontvangst
voor de film De kinderen van Juf Kiet. Na het zien van 
de beelden en de uitleg van de opnames wil ik zeker deze film zien


genomineerde Drama serie

Norbert ter Hall | A’dam – E.V.A. (seizoen 3)

Tim Oliehoek | De zaak Menten (winaar)

Diederik van Rooijen, Shariff Korver | Penoza (seizoen 4)
Ik zelf had op Penoza gestemd ivm met het 
zeer goede spel van Monic Hendrickx

Na afloop tijd om na te praten en winnaars te feliciteren.

 
                Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Film opnames bij Puur Media
Film opnames bij Puur Media voor de Haarlem Business Award van Netwerk BTB door de getalenteerde Pierre Jacobs van triple A visualz

Op donderdag 27 oktober 2016 vindt de 3e editie van de Haarlem Business Awards  plaats. Puur Media is als duurzaam/innovatief film productie bedrijf genomineerd. Als genomineerde mag ik mijn relaties en netwerk uitnodigen om dit feestje met me te vieren. Dus meldje gratis aan via deze aanmeldlink  en kom gezellig langs. Benny Vink 

             
            Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Volgende pagina